måndag 14 oktober 2013

Dagens app - Måndag (Anteckningsbok)

Förra veckan hade jag "Dagens bild", jag lade ut en bild varje dag och så berättade jag om läget jag använde för att ta bilden. Denna vecka hade jag tänkt återanvända det konceptet men istället anpassa det för denna veckas tema "Användarvänlighet/upplevelse". Varje dag  denna vecka kommer jag välja en inbyggd app som jag sedan kommer skriva om och även visa screenshots från. Jag kommer välja ut de appar som jag tycker är lite speciella och utmärker sig lite extra.

Idag har jag valt "Anteckningsboken". Det är en app som man kan göra precis det namnet tyder på, att anteckna. Dock skiljer denna appen sig från alla andra "vanliga" anteckningsappar som man kan hitta på telefoner (LG G2 har en sån också). Det enklaste sättet att beskriva hur denna app fungerar är via en bild. 

Såhär ser det ut i appen, här kan man t ex skapa en ny anteckning eller titta på de man redan har

När man först har skapat en anteckning så ser det ut såhär. Det finns bl a alternativ för att dela, ångra, spara och skapa.

När man vill använda sig av något verktyg så klickar man på verktygets ikon där uppe, sedan dyker en meny lik den på bilden upp. I menyn finns det flera olika alternativ för att passa just dig.
När man skapar en ny anteckning så skapar man en ny anteckningsbok. Denna antecknings bok kan ha flera sidor och även ett omslag som går att redigera.
Att skapa, redigera och lägga till saker i dessa anteckningar är simpelt, dock finns det inget sätt att få objekt centrerade och liknande vilket gör att anteckningarna kan tappa lite av sin struktur.  Detta var bara något jag tyckte var värt att anteckna (http://www.badumtss.net/) ;).

Vill du läsa mer om telefonen kan du klicka på denna länk -> http://www.lgg2.se/
Följ mig här ->https://twitter.com/oscekh och här ->http://instagram.com/oscarekholm/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar